eroakirkosta.fi

perjantai 1. helmikuuta 2019

Vaalirauhan julistus




Täten julistan itseäni koskevan 
vaalirauhan
Suomen tasavallan eduskunnan ja Euroopan unionin parlamentin vaaleihin 
jotka pidetään sen lakien mukaisessa järjestyksessä 
vuonna 2019 j.a.a. 

Ottaen huomioon, että vaalikampanjan aikana ehdolla olevien poliitikkojen ja heitä tukevien luonnollisten ja juridisten henkilöiden puheet ja teot ovat vain mainontaa ja markkinointia vaalituloksen maksimoimiseksi ja, että olen äänestyspäätökseni jo hyvissä ajoin aiemmin tehnyt poliitikkojen aiemman käytöksen, puheiden ja tekojen, perusteella, julistan täten
minä
Jorma Juhani Myyryläinen,
täysivaltainen ja rokotettu Suomen tasavallan kansalainen kaikella hallussani olevalla vallalla ja voimalla seuraavasti ja itseäni sitovasti:


1 §

En anna ehdokkaiden tämän julistuksen antamisen jälkeisten puheiden enkä tekojen vaikuttaa tekemiini äänestyspäätöksiin kummassakaan vaalissa.  Velvoitan kuitenkin itseni käyttämään äänioikeuttani ja antamaan hyväksyttävissä olevan äänen kummassakin vaalissa.


2 §

En kommentoi kenenkään ehdokkaan tai heidän tukijoidensa vaalikampanjoihin kuuluviksi tulkitsemiani puheita tai kirjoituksia julkisesti.


3 §


Tämä julistus on voimassa koko tämän maailmankaikkeuden tässä todellisuudessa siinä laajuudessa johon maailmankaikkeus on ehtinyt kunakin kampanjoinnin hetkenä laajeta Euroopan unionin parlamentin edustajien vaalipäivää seuraavan aamun aamupuuroon saakka.


4 §

Kaikki tähän julistukseen liittyvät tulkintakysymykset ratkaisen julistuksen antajana oman valintani ja harkintani puitteissa ja mukaisesti itse valitsemassani paikassa ja ajalla.  Julkistan mahdollisen harkintani tuloksen sopivaksi katsomallani tavalla mikäli katson sen aiheelliseksi ja yleistä tai yksityistä hyötyä edistäväksi.


  5 §

Mikäli kuitenkin tätä julistusta vastaan rikon, ansaitsen kaiken sen mitä poliittinen vastuu tässä valtakunnassa kaikessa ankaruudessaan päälleni syytää.



Annettuna
Suomen tasavallan E:n kaupungissa, 
Linnunradan galaksissa
1. pvä:nä helmikuuta 2019 j.a.a.



---
Tämä julistus julkaistaan sekä Myyräntyötä-plokissa Google Inc:n Blogger-alustalla että Myyryläinen-plokissa Alma Media Oyj:n Uusi Suomi Puheenvuoro -palvelussa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

"2 §

En kommentoi kenenkään ehdokkaan tai heidän tukijoidensa vaalikampanjoihin kuuluviksi tulkitsemiani puheita tai kirjoituksia julkisesti."

Johan sä rikoit tätä kommentoimalla Mika Ebelingin kampanjaa sanan- ja ilmaisunvapauden puolesta. Sitä kauttahan minäkin tänne eksyin. Varsinaista kaksinaismoralismia sulta todellakin :)

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Pyydän anteeksi, että tämä kommentti on mennyt ohi silmieni ja jäänyt ilman huomiotani. Yritän kuitenkin vielä paikata mikä paikattavissa on joten:

Kommentoijan olisi kannattunut lukea julistusta tarkemmin. Hänen lainauksessaanhan on kohta joka korostaa minun tulkintaani eikä ulkopuolisten. Samaten julistuksen neljännessä artiklassa katson, että kaikkinainen tulkintavalta julistuksen suhteen kuuluu minulle ja vain minulle.

Mitä Ebelingiin tulee niin katsoin tuolloin kommentoinnin liittyvän hänen sananvapauskäsityksiinsä ja tuon tulkinnan annoin ajaa ylitse kampanjoinnin. Toisaalla tuossa kommentoinnissa myös rajasin Ebelingin kampanjointiin tarttumisen kommentointini ulkopuolelle ja puutuin hänen avautumisiinsa puhtaasti sananvapausmielessä.

Tuntemattoman kommentoijan tulkinta kaksinaismoralismista on siis huti ja kumoutuu jo itse julistuksen sisällöllä.