eroakirkosta.fi

maanantai 11. heinäkuuta 2011

PerSuileva YLE

YLEn verkkouutisten keskusteluissa näyttää olevan luvallista kehua Perussuomalaisia mutta kehuihin vastaaminen ei sitten olekaan luvallista.  YLE:n kotimaan uutisena kerrottiin oikeustieteilijöiden kannanotoista julkisen vallan lipumisesta yksityisille yrityksille.  Keskustelussa julkaistiin kommentti nimimerkiltä "Maalaisjärki":
perus-suomalaiset on oikeassa. käykää ps.sivuilla niin näätte minkä takia jäi pois hallituksesta.mikään ei muutu nykyisellä politiikalla ...

Itse vastasin siihen kirjoituksella:

Tuolla alempaa kehutaan PerSujen olevan oikeassa. Väärin. PerSut ei oikeasti vastusta nykymenoa vaan pitävät vain huolta, että kritiikki kohdistuu muutamaan lieveilmiöön mutta ei rakenteisiin ja suureen linjaan. Karavaani kulkee vaikka PerSut haukkuu. Ja jos haukku yltyy liiaksi niin heille heitätään joku raato kaluttavaksi ja karavaani saa jatkaa rauhassa talousliberalismin viitoittamaa tietä.

Se ei enää ylittänytkään sensorin kynnystä.

Ymmärtäisin vaikka en pitäisikään tarpeellisena jos linjakkaasti poistettaisi kaikki puoluepolitiikkaan liittyvät kommentit aiheista jota eivät siihen suoranaisesti liity.  Nyt kuitenkin aiheena oli puoluepolitiikassakin keskustelua aiheuttava aihe ja sensurointi eli orwellilaisella uusiokielellä moderointi ei ollut linjakasta vaan hyvin valikoivaa.  Niin valikoivaa, että se antaa syytä pitää julkisen palvelun tiedonlevittäjää puoluepoliittisesti kantaa ottavana.

8 kommenttia:

Timothy Kober kirjoitti...

Tarvitsetko lainaa? Tässä on mahdollisuus taloudellisissa ongelmissa oleville ja niille, jotka haluavat taloudellista kohoamista elämässään, annamme lainan erittäin kohtuullisella korolla, annamme kaikenlaista lainan velkaa, yritysluottoa, sairaanhoitolainaa, asuntolainaa, opiskelijaa laina jne. auttamaan kansaa taloudellisesta stressistä. Yrityksen nimi: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Ota meihin yhteyttä tänään
Sähköpostiosoite: plutocreditfinancier@gmail.com
Mitä: +18474539904

Adrian Bayford kirjoitti...

Hyvää päivää

Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Bridge Finance tarjoaa lainan edullisella korolla. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan vain 2 prosentin korolla budjettisi kanssa. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbay0008(at)gmail.com)

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Olisi toivottavaa, että kommentoitaisi kirjoituksessa esitettyä asiaa eikä spämmättäisi mainoksia.

En kuitenkaan poista noita mainoksia, ihan sananvapauden nimissä, mutta toivon, että mahdolliset lukijat jättävät ne ihan niiden omaan arvoonsa eivätkä reagoi niihin millään tavalla.

Adrian Bayford kirjoitti...

Hyvää päivää

Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Bridge Finance tarjoaa lainan edullisella korolla. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan vain 2 prosentin korolla budjettisi kanssa. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbay0008@gmail.com)

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Mr. A.Bayford

Please, do not send your advertisements as comment to articles dealing with totally other matters.



Hra A.Bayford

Olkaa hyvä, älkääkä enää lähettäkö mainoksianne kommentteina ihan muita asioita koskeviin kirjoituksiin.

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Olen poistanut ensimmäisen kerran elämässäni kommentin hallinnoimastani keskustelusta. Poistin tästä hra A.Bayford:n mainostekstin joka on jo kahteen kertaan tässä ketjussa. Toivon, ettei niitä enää ilmesty.

Hra Bayford: älkää lähetäkö enää mainoksia!

P.s. En aio lähestyä suoralla sähköpostillä Bayford:ia koska epäilen häntä osoitteiden kalastelusta.

***

I have deleted a comment from my discussion thread. It is the first time in my whole life. Deleted message was an advertisement from Mr. A.Baynard. There are already two of that kind in this thread. I hope I do not need to see them any more.

Mr, Bayford, no more advertsisement to my blog, Please!

P.s. I will not send direct eMail to Mr. Bayford because I think he is phishing.

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Tutkiskelin hieman taustoja ja löysin hra Adrian Bayford:n sekä vaimonsa (nyk. ex) Gillian:n. He ovat sittemmin eronnut brittiläinen lottovoittajaparinskunta. Voittivat vuonna 2012 n. 148 miljoonaa puntaa.

Sen jälkeen hänen nimeään on käytetty erilaisissa nettihuijausyrityksissä joissa koukkuna on käytetty m.m. hänen muka haluaan jakaa hyvää onneaan lottovoittopuntien muodossa kunhan vastaanottajat maksavat kulut.

Nyt siis myös lainahuijausyrityksiä. Ellei brittitabloidien lemmikki ole alkanut tehdä rahoillaan tälläistäkin businesta.

Lehtijuttuja A.&G.Bayford:sta:
- https://www.dailymail.co.uk/news/article-4189968/Full-story-148m-lottery-winner.html
- https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/euromillions-winner-adrian-bayfords-lonely-14077350
- https://www.thesun.co.uk/news/5227113/euromillions-winner-adrian-bayford-new-lover-girlfriend/
- https://www.lottoexposed.com/beware-the-adrian-gillian-bayford-scam/
- https://www.onlinethreatalerts.com/article/2017/12/7/beware-of-adrian-and-gillian-bayford-foundation-donation-scam-created-by-online-scammers/

Jorma Myyryläinen kirjoitti...

Poistin jälleen A.Bayford:n nimissä lähetetyn tismalleen samansisältöisen viestin. Kiitos ei enää tuota roskaa.

I deleted once again a message said to be from A.Bayford and having exactly the same content. Please, no more that trash.